مرحله اول تهیه گوشت مورد نظر مشتری هستش
مرحله دوم پاک کردن گوشت از اضافات هستش
بعد از اون برگر چرخ میشه و سه مرحله دارد که با پنجره و تیغه های مختلف این مراحل انجام میشود
در مرحله دوم چرخ گوشت ادویه های پیاز و تخم مرغ ارد سوخاری و بقیه موارد رو به گوشت اضافه میکنیم
بعد از اماده شدن برگر میرسیم به مرحله وزن کشی که هر برگر وزنش باید معدل 118گرم تا 120 گرم باشد و تبدیل به گلوله می شوند
بعد از درست کردن گلوله برگر وقت پرس کردن برگر با دستگاه های مخصوص هستش که در دوماه برگر ما در دو سایز به خواست مشتری برگر رو پرس میکنیم